“Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές”: Με τον Χρήστο Λούλη το νέο σποτ [video]

File Photo: Tο μήνυμα της τελευταίας καμπάνιας της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας με αφορμή τη 2η φάση. @amna_news
Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία με τίτλο “Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές” εγκαινιάζει στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τον κορωναϊό.

Όπως λέει ο αρμόδιος υφυπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς, “κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες”.

Στο σχετικό σποτ, ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης μιλά για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι πολίτες, όταν δεν τηρούν τις αναγκαίες αποστάσεις και μαζεύονται στις πλατείες. “Ο συνωστισμός αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος” εμφανίζεται να λέει ο ηθοποιός. “Τον αποφεύγουμε, και αποφεύγουμε τα χειρότερα”.

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει ότι “η διαμόρφωση της νέας μας καθημερινότητας είναι μία σταδιακή διαδικασία. Ίσως μας φαντάζει αργή, με δεδομένη την κόπωση των τελευταίων εβδομάδων, είναι όμως απαραίτητο να λειτουργήσουμε με σύνεση, με πειθαρχία, σταθμίζοντας και αξιολογώντας το κάθε μας βήμα. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει πολλά. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ανυπομονησία μας και την βιασύνη μας να τα θέσουν σε κίνδυνο. Παραμένουμε πειθαρχημένοι, παραμένουμε υπεύθυνοι, γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες. Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές.”

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Α.Μακ.
Αθήνα, Ελλάδα

Με Γιώργο Θεοφάνους… η καμπάνια των Εμπόρων για την επαναλειτουργία της αγοράς

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal