Μαρτινς: Δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το να ανανεώσω, ήταν πολλοί οι λόγοι

File Photo: Ο προπονητής του Ολυμπιακού Pedro Martins. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε τους λόγους που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην Α Bola και επεσήμανε ότι δεν άργησε να συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν πολλοί οι λόγοι. Όλα ξεκίνησαν από το 2018. Και η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήθελε ολοκληρωτικές αλλαγές. Τις κάναμε όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος.

Όμως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται. Είναι όλα τέλεια οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια επεσήμανε ότι ήρθε εύκολα η συμφωνία. «Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα.

Σε πέντε με δέκα λεπτά. Όλα είχαν γίνει από τον Απρίλιο απλά απέμεναν μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου».

Τέλος ερωτηθείς αν κάνει προπονήσεις με μάσκες απάντησε:«Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Αλεξ Αντετοκούνμπο για να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: