Κορυφώνεται το θρίλερ με το κυπριακό ποδόσφαιρο: Την Πέμπτη η συνάντηση ΚΟΠ-Προέδρου Αναστασιάδη

File Photo: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα πρωταθλήματα που είχαν διακοπεί επί περίπου 3 μήνες. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Κορυφώνεται το θρίλερ στο κυπριακό ποδόσφαιρο με το κλίμα ωστόσο να φαίνεται πως παίρνει στροφή 180 μοιρών καθώς πλέον οι πιθανότητες να επαναρχίσει είναι περισσότερες από αυτές της πλήρους διακοπής της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν που έμεινε ημιτελής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

  • Την Πέμπτη το πρωί η ηγεσία της ΚΟΠ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών. Στην ατζέντα μέλλον της φετινής σεζόν στο ποδόσφαιρο με κύριο αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ τεθεί το πρωτόκολλο που θα διέπει την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Το Πρωτόκολλο αυτό, το οποίο ακόμη ετοιμάζεται, θα διέπει όλων των παραμέτρων που αφορούν το ποδόσφαιρο, όπως τη διεξαγωγή των προπονήσεων, τις μετακινήσεις των ομάδων, τις αποστολές των ομάδων στους αγώνες, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και το τι θα γίνει σε ένα ενδεχόμενο εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε μια ή περισσότερες ομάδες.

Η Κυβέρνηση, πάντως, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα και τα Διατάγματα έχει δώσει το πράσινο φως για διεξαγωγή προπονήσεων μέχρι πέντε αθλητών μαζί, από τις 18 θα δίδεται η ευχέρεια προπονήσεων μέχρι 10 αθλητών και από την 1η Ιουνίου οι προπονήσεις θα διεξάγονται κανονικά με πλήρεις ομάδες. Παράλληλα, με βάση τα διατάγματα, το πρωτάθλημα θα μπορούσε να ξεκινήσει από τις 9 Ιουνίου και μετά.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Θωμάς Κεττένης
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Στον Παναθηναϊκό «στέλνουν» τον Ελ Ασέν ως αντί-Ανουάρ ισπανικά δημοσιεύματα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: