“Είστε οι εκλεκτοί”: Ομιλία του Τομ Χανκς σε online αποφοίτηση στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο

FILE PHOTO: Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Τομ Χανκς. @amna_news




O Τομ Χανκς ήταν η φωνή της λογικής την περίοδο της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Μίλησε για την περιπέτειά του, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του προσβλήθηκαν από τον ιό, απηύθυνε συστάσεις να μείνουμε σπίτι, ήρεμοι και να επιδείξουμε θάρρος στις δύσκολες συνθήκες.

Δώρισε μία γραφομηχανή μάρκας Corona στον οκτάχρονο Αυστραλό Κορόνα που του έγραψε για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του.

Τώρα, ο Αμερικανός ηθοποιός έκανε έκπληξη σε τελειόφοιτους πανεπιστημιακής σχολής με μια εμπνευσμένη ομιλία μέσω βίντεο σε τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε on line.

“Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς” είπε απευθυνόμενος ο Τομ Χανκς στους τελειόφοιτους του έτους 2020 του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο.

“Και σας αποκαλώ “εκλεκτούς” επειδή έχετε ξεχωρίσει με πολλούς τρόπους. Πρώτον, με την ιδιοσυγκρασία σας και την πειθαρχία που ακολουθήσατε. Με τον δημιουργικό ζήλο που είναι μέσα σας. Και με την ενστικτώδη ορμή των επιθυμιών σας. Πετύχατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης των άλλων που είναι στη ζωή σας, χωρίς αμφιβολία. Αλλά πετύχατε κυρίως, επειδή εσείς οι ίδιοι επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί”.

Στη συνέχεια, ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός τόνισε οι άνθρωποι θα διαχωρίζουν τώρα τη ζωή τους σε εποχή προ πανδημίας του κορωνοϊού και μετά πανδημίας και επικρότησε τους σπουδαστές που μπόρεσαν να επιτύχουν ένα σημαντικό ορόσημο εν μέσω της κρίσης. “Θα μιλάτε για τη ζωή σας με αυτόν τον τρόπο: “Λοιπόν, αυτό ήταν πριν από τον Covid-19. Ηταν πριν από τη μεγάλη πανδημία” ανέφερε.

“Μέρος της ζωής σας θα ταυτοποιηθεί για πάντα με το “πριν” με τον ίδιο τρόπο που οι άλλες γενιές λένε “αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο” ή “αυτό συνέβαινε πριν από το διαδίκτυο ” ή “πριν από τη Beyonce“.

Η λέξη “πριν” θα έχει μεγάλη βαρύτητα για σας. “Θα τα έχετε καταφέρει σε μια εποχή μεγάλων θυσιών και μεγάλων αναγκών και κανείς δεν θα είναι πιο ενεργός στο έργο της επανεκκίνησης της κανονικότητας από εσάς, εσάς τους επίλεκτους” είπε.

“Το μέλλον είναι πάντα αβέβαιο, αλλά εμείς που εξυμνούμε, όλα όσα έχετε κάνει, τα επιτεύγματά σας, είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα αυτήν την ημέρα: Δεν θα μας απογοητεύσετε” υπογράμμισε ο ηθοποιός.

ΚΥΠΕ – ΑΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Το “Δείπνο στους Εμμαούς” του Καραβάτζο σε street art έκδοση και Covid-19 εκδοχή…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: