“Ϋποπτα κρούσματα” ανάμεσα στους Αμερικανούς στρατηγούς: “Θρίλερ” για την κατάσταση της υγείας του Πενς

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποχωρεί από το Όβαλ Όφις με προορισμό την προεδρική κατοικία, στον Λευκό Οίκο. Photo via Twitter, @Scavino45




Δύο ανώτατα στελέχη των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, δεν συμμετείχαν στη συνάντηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τους στρατηγούς και τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, λόγω του φόβου του κορωναϊού, μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg.

Πρόκειται για τον Michael Gilday, επικεφαλής των Ναυτικών Επιχειρήσεων, ο οποίος έχει ένα στενό συγγενή θετικό στον ιό, και τον Joseph Lengyel, επικεφαλής του γραφείου της Εθνικής Φρουράς, που αρχικά διαγνώστηκε θετικός και σε νέα εξέταση αρνητικός.

Σήμερα θα γίνει νέα εξέταση στον κ. Lengyel, καθώς θεωρείται “ύποπτο κρούσμα”.

Η συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και είχε ως θέμα της απειλή εναντίον της εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών λόγω του κορωναϊού. Συμμετείχε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και οι αρχιρπακτορες των ΗΠΑ.

Χθες το ίδιο πρακτορείο μετέδωσε πληροφορίες ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ τέθηκε σε “αυτο-περιορισμό”. Αργά το βράδυ ο Λευκός Οίκος διέψευσε τις πληροφορίες λέγοντας ότι ο κ. Πενς θα βρίσκεται στο γραφείο του. Στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα) θα λάβει μέρος σε τηλεδιάσκεψη που θα απορά την πανδημία.

Μια γρήγορη εξέταση, λίγο πριν από τη συνάντηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με στρατιωτικούς ηγέτες το Σάββατο στο Λευκό Οίκο, είναι αυτή που “έπιασε” τη θετική διάγνωση του στρατηγού Lengyel.

Ο φόβος του κορωναϊού πλησιάζει πολύ τον κ. Τραμπ ειδικά όταν ένας από τους Αμερικανούς στρατηγούς βρέθηκε θετικός κατά την επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο και όχι πριν πάει στη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Ένας από τους βοηθούς του Αμερικανού προέδρου, μέλος του Πολεμικού Ναυτικού, και μία συνεργάτιδα του αντιπροέδρου Μάικ Πενς, η εκπρόσωπος Τύπου Κέιτι Μίλερ, επίσης βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς ΔΕΝ τέθηκε σε καραντίνα: Διαψεύδει το Bloomberg ο Λευκός Οίκος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: