ΗΠΑ: 16,9 εκατ. $ συγκέντρωσε η προεκλογική εκστρατεία Τραμπ τον Απρίλιο και 43,7 του Μπάιντεν

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάνει επισημάνσεις καθώς παρευρίσκεται σε συνάντηση με τον Κυβερνήτη του Αρκάνσας, Άσα Χάτσινσον και την Κυβερνήτη του Κάνσας, Λόρα Κέλι στην Αίθουσα Υπουργών του Λευκού Οίκου, Ουάσιγκτον, DC, ΗΠΑ, 20 Μαΐου 2020. EPA / Doug Mills / POOL




O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωσε 16,9 εκατομμύρια δολάρια τον Απρίλιο για την προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του, που έχει οικονομική ρευστότητα 107,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος του ίδιου μήνα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε τον Απρίλιο είναι αυξημένο σε σύγκριση με τα 13,6 εκατομμύρια δολάρια που είχε συγκεντρώσει η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Τραμπ τον Μάρτιο.

Οι Δημοκρατικοί

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συγκέντρωσε 43,7 εκατομμύρια δολάρια τον Απρίλιο για την προεκλογική του εκστρατεία, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή.

Ωστόσο, το ποσό αυτό είναι μικρότερο από το ποσό των 46,7 εκατομμυρίων δολαρίων που η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν είχε συγκεντρώσει τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ν.Χ.
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Γι’ αυτό είναι νευρικός ο Ντόναλντ Τραμπ: Ο Τζο Μπάιντεν προηγείται σε δημοσκόπηση 11 μονάδες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: