Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη κατά του COVID-19 με την υπηρεσία Pay & Save

File Photo: Το ένατο e-branch της Τράπεζας Πειραιώς στα Ιωάννινα. Φωτογραφία Τράπεζα Πειραιώς




Η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του προγράμματος Pay & Save που προσφέρει στους καταθέτες της, ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με το ποσό των 420.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί στη μάχη κατά του COVID-19, η Τράπεζα Πειραιώς ενθάρρυνε τους πελάτες της να συμμετάσχουν στην συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, προσφέροντας στο Υπουργείο Υγείας για το ΕΣΥ ποσό ίσο με το συνολικό ποσό που αυτοί αποταμίευσαν μέχρι το τέλος Απριλίου μέσω του Pay & Save.

Κάθε συναλλαγή που κάνουν οι κάτοχοι της υπηρεσίας Pay & Save με χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, στρογγυλοποιείται προς τα πάνω και το ποσό της στρογγυλοποίησης μεταφέρεται αυτόματα από τον λογαριασμό των συναλλαγών τους στον αποταμιευτικό τους λογαριασμό. Αξιοποιώντας την υπηρεσία αυτή, αποταμίευσαν το εν λόγω χρονικό διάστημα το παραπάνω ποσό και έδωσαν την ευκαιρία στην Τράπεζα Πειραιώς να συνεισφέρει το ισόποσο στην εθνική προσπάθεια.

Η Τράπεζα Πειραιώς από την πρώτη στιγμή, στηρίζει την προσπάθεια των αρμόδιων φορέων και των ανθρώπων του συστήματος Υγείας, προσφέροντας υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης, ενώ έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την προστασία των πελατών και των εργαζομένων της, λειτουργώντας με υπευθυνότητα σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας.

Παράλληλα, η Τράπεζα στηρίζει τους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις, που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας και συμβάλλει ενεργά στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: