Οι Τούρκοι δείχνουν το μίσος τους για την Κιμ Καρντάσιαν: Δέστε ένα απαίσιο βίντεο που ανάρτησαν στο Διαδίκτυο

FILE PHOTO: Η Κίμ Καρντάσιαν με το σύζυγό της Kanye West (R), στο πάρτι τυ περιοδικού Vanity Fair για τα βραβεία Όσκαρς. EPA, RINGO CHIU




Ένα βίντεο που έχει αναδημοσιεύσει στη σελίδα της στο Facebook η Εθνική Επιτροπή των Αρμενίων της Αμερικής (ANCA-Armenian National Committee of America), έχει προκαλέσει σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς αφορά μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στην αμερικανική τηλεόραση, την Κιμ Καρντάσιαν και τον αγώνα της για την Αρμενία.

Το βίντεο δείχνει ένα Τούρκο να βρίζει το ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν επειδή υποστήριξε τον αγώνα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Στη συνέχεια περνά με το αυτοκίνητο του που είναι βαμμένο με κόκκινες τουρκικές σημαίες πάνω από το ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν.

Η αρμενική οργάνωση αναφέρει:

  • Το επίπεδο του υστερικού μίσους σε τμήματα της τουρκικής κοινωνίας εναντίον των Αρμενίων (σε αυτήν την τρομερή-τοξική περίπτωση στοχεύει την Kim Kardashian) φαίνεται να αυξάνεται άμεσα σε σχέση με την αποτελεσματικότητά μας στην προώθηση των δικαιωμάτων των Αρμενίων – και στην υπογράμμιση των τουρκικών ευθυνών – στη διεθνή σκηνή.

Η βοήθεια της Κιμ Καρντάσιαν για την αναγνώριση ήταν πολύ σημαντική, και αυτό οι Τούρκοι -από τον Ταγίπ Ερντογάν μέχρι τον κάθε φανατισμένο πολίτη της κατοχικής δύναμης- δεν θα της το συγχωρέσουν ποτέ.

Η Κιμ Καρντάσιαν θα ηγηθεί του αγώνα για την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας και από τον Λευκό Οίκο. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πάλι αρνήθηκε να την αναγνωρίσει μιλώντας όμως για ένα φρικτο έγκλημα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: