Η απολογία του Κώστα Μπακογιάννη για τον συνωστισμό στην Ομόνοια [video]

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης (Κ) στέκεται μπροστά από το συντριβάνι της ανακατασκευασμένης πλατείας Ομονοίας, κατά την διάρκεια τελετής για την παράδοσή της στους πολίτες και την φωταγώγηση του νέου συντριβανιού από τον Δήμο Αθηναίων, Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Κάναμε λάθος, απολογείται ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σχετικά με τα χθεσινά φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν κατά τα αποκαλυπτήρια της νέας πλατείας Ομονοίας.

«Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, με ανάρτησή του στην σελίδα στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, με βίντεο που ανάρτησε στο Facebook ο κ. Μπακογιάννης απευθύνεται στους πολίτες και τονίζει ότι “από χθες ακούει πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το θέμα”.

Εξηγεί ότι δεν έγιναν εγκαίνια ούτε φιέστα με ομιλίες, και πως και ο ίδιος πήγε μόνο για λίγα λεπτά για να δει το σιντριβάνι να ανοίγει. Αναφέρει επίσης, ότι η δημοτική αστυνομία ήταν παρούσα και από τα μεγάφωνα καλούσε τους πολίτες να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους.

Με πληροφορίες από Facebook

Επαρχιώτες στην Ομόνοια, μέσα στον καύσωνα, μέσα του Μάη στ’ απόνερα του κορωναϊού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: