Για τη συνέχιση του πρωταθλήματος αποφασίζει σήμερα η Σούπερ Λιγκ

File Photo: Ο παίκτης της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος (Δ) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ (Α) , κατά τη διάρκεια παλαιότερου αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Σημαντική η σημερινή ημέρα για το μέλλον της συνέχισης της φετινής σεζόν της Σούπερ Λιγκ καθώς από τη μία, πραγματοποιείται Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής με αντικείμενο την επιστροφή στη δράση, και από την άλλη οι ομάδες επαναρχίζουν τις προπονήσεις σε ομάδες των 10.

Καταρχάς, στις 15: 00 σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με κυρίαρχο θέμα τη συνέχιση του πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ.

Επίσης, ο συνεταιρισμός θα εκλέξει τον αντικαταστάτη του Χρήστου Δάρρα στη θέση του αναπληρωτή προέδρου και θα επικυρώσει τη βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, η οποία ως γνωστόν εκκρεμεί, προκειμένου να διασαφηνιστεί και η εξέλιξη στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λίγκας τρία είναι τα θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Εκλογή Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ.
2. Επικύρωση θέσεων 7 έως και 14, κανονικής περιόδου πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
3. Συνέχιση πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και σχετικά συναφή ζητήματα.

Πάντως, όπως ανακοίνωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού την περασμένη εβδομάδα, επιτρέπεται από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, η ομαδική προπόνηση για τις ομάδες της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας. Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν, η αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση της σεζόν έχει ξεκινήσει.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Κατ’ αρχήν συμφωνία Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους για να ανταλλάξουν τρεις παίκτες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: