Έξων φρενών ο Πρόεδρος Τραμπ επιτίθεται εναντίον της κομμουνιστικής Κίνας: Και αυτή τη φορά έχει δίκιο…

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους πριν αναχωρήσει από το Λευκό Οίκο. EPA, Yuri Gripas / POOL




Άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της Κίνας εξαπόλυσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για την εκστρατεία παραπληροφόρησης του κομμουνιστικού κόμματος εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης.

Πρόκειται για ντροπή, υπογράμμισε ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος πιστεύει ότι η Κίνα έχει όλη την ευθύνη για την λαίλαπα που κτύπησε τον πλανήτη, λόγω του “κινεζικού ιού”, όπως χαρακτηρίζει τον κορωναϊό.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει δίκιο να διαμαρτύρεται διότι οι Κινέζοι αρνούνται και σήμερα να συνεργαστούν με τους δυτικούς επιστήμονες για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, ενώ δεν ενημέρωσαν εγκαίρως για την επιδημία που ξεκίνησε από την Κίνα.

“Η Κίνα”, καταγγέλλει ο κ. Τραμπ στο Twitter, “βρίσκεται στη διαδικασία μιας μαζικής εκστρατείας παραπληροφόρησης, διότι (οι Κινέζοι) είναι απελπισμένοι (και θέλουν) να κερδίσει ο κοιμισμένος Τζο Μπάιντεν τις προεδρικές εκλογές, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να εξαφανίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως έκαναν εδώ και δεκαετίες, έως ότου ήρθα εγώ” (εννοεί στο Λευκό Οίκο)!

Σημείωσε τα εξής:

“Ο εκπρόσωπος (της κινεζικής κυβέρνησης) μιλά ανόητα εκ μέρους της Κίνας, προσπαθώντας απεγνωσμένα να εκτρέψει τον πόνο και τη σφαγή που εξαπλώθηκε από τη χώρα του σε όλο τον κόσμο. Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα της Κίνας αποτελεί επίθεσης εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και εναντίον της Ευρώπης. Είναι ντροπή…”.

Υποστήριξε μάλιστα ότι “όλα προέρχονται από την κορυφή. Θα μπορούσαν εύκολα να σταματήσουν την πανούκλα, αλλά δεν το έκαναν”, αναφέρει ο Αμερικανός Πρόεδρος.

“Χαστούκι” Κολούμπια στον Τραμπ: 35.000 θάνατοι θα είχαν αποφευχθεί με την λήψη μέτρων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: