Επιστροφή των Αμερικανών στις εργασίες τους, λένε οι συντηρητικές φωνές στο Λευκό Οίκο

File Photo: O Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσερχόμενος στις στον κήπο του Λευκού Οίκου για τη συνέντευξη Τύπου για την πανδημία του κορωναϊού. EPA, Stefani Reynolds / POOL




Οι συντηρητικές ομάδες που συμβουλεύουν το Λευκό Οίκο, συνιστούν άμεση επιστροφή των Αμερικανών στις εργασίες τους.

Ειδικότερα, έχουν καταρτίσει μία σειρά από σχέδια για την επαναλειτουργία της αμερικανικής οικονομίας, με ένα κοινό σημείο ενδιαφέροντος που εστιάζεται το ότι οι Αμερικανοί πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στις εργασίες τους, προκειμένου να αποτρέψουν την οικονομική και κοινωνική καταστροφή, από την εφαρμογή παρατεταμένων μέτρων κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού.

Η αντίδραση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στον κορωναϊό κατά τις πρόσφατες ημέρες, έχει συντονιστεί γύρω από το ίδιο μήνυμα – την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας της οικονομίας.

Ο Λευκός Οίκος δεν ανανέωσε τις ομοσπονδιακές οδηγίες για τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, οι οποίες ίσχυαν μέχρι την 30η Απριλίου, ενώ ο πρόεδρος Τραμπ αναμένεται να πάει στην Αριζόνα την επόμενη εβδομάδα, καθώς έχει συμπληρωθεί ένας μήνας, χωρίς ο ίδιος να έχει ταξιδέψει στο εσωτερικό των ΗΠΑ.


Με πληροφορίες Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Επικό τρολάρισμα της Κίνας στον Τραμπ για τον covid-19: Αγαπάμε τη συνέπειά σας…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: