Επικό τρολάρισμα της Κίνας στον Τραμπ για τον covid-19: Αγαπάμε τη συνέπειά σας… [video]

Η “Κίνα” ρωτά, η “Αμερική” απαντά και το τρολάρισμα στο βίντεο της κινεζικής πρεσβείας στη Γαλλία, πάει… σύννεφο. Photo via Twitter, @AmbassadeChine




Με ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων απαντά εμμέσως η Κίνα στις αιτιάσεις του Ντόναλντ Τραμπ κατά του Πεκίνου για τον covid-19.

Η κινεζική πρεσβεία στη Γαλλία ανάρτησε το βίντεο, το οποίο τιτλοφορείται «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό Ένας Ιός», χθες 1η Μαΐου στο λογαριασμό της στο Twitter, με το οποίο στην ουσία «τρολάρει» τον Αμερικανό πρόεδρο.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο, όταν η «Κίνα» λέει ότι «ανακάλυψε έναν νέο ιό» οι ΗΠΑ του Τραμπ απαντούν «Και λοιπόν;». Όταν η «Κίνα» λέει ότι ο κορωναϊός γονατίζει το σύστημα υγείας της, οι «ΗΠΑ» απαντούν «κοιτάξτε πόσο πίσω είναι η Κίνα», ενώ όταν η «Κίνα» λέει ότι «ο ιός σκοτώνει γιατρούς», οι «ΗΠΑ» σχολιάζουν: «κλασική τριτοκοσμική χώρα».

Το τρολάρισμα «κορυφώνεται» όταν η φιγούρα που αναπαριστά την Κίνα λέει ότι ο νέος κορωναϊός μεταφέρεται με τον αέρα κι ο «Τραμπ» απαντά «θα εξαφανιστεί μαγικά τον Απρίλιο». Κι αφού επισημάνει τις αντιφάσεις του Τραμπ, που ενώ έλεγε ότι ο κορονοϊός δεν είναι επικίνδυνος, «εκατομμύρια Κινέζοι έχουν πεθάνει», η φιγούρα της Κίνας απαντά: «Αυτό είναι που λατρεύω σ’ εσάς τους Αμερικανούς – η συνέπειά σας»…

HJ, με πληροφορίες από Twitter

Πρωτομαγιά με “άρωμα” από Ελλάδα στο Βερολίνο: Εκκενώστε τη Μόρια, το σύνθημα διαδηλωτών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: