Διογκώνεται η δυσαρέσκεια της μεσαίας τάξης υποστηρίζει η βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη στο newsique

File Photo: H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη. ΑΠΕ-ΜΠΕ.Αλέξανδρος Μπελτές




Τα «λεφτόδεντρα» επινοήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία. Γαλάζιοι «παππούδες», κουμπάροι, «κολλητοί» επιδίδονται στη λεηλασία του κράτους-λάφυρου.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, απαντά με οξύτητα στα επικριτικά κυβερνητικά σχόλια περί «λεφτόδεντρων» αναφορικά με το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» για τη στήριξη της οικονομίας και επισημαίνει ότι «λεφτόδεντρα» υπάρχουν τελικά και, μάλιστα, προσέφεραν στους εκλεκτούς του πρωθυπουργού τους καρπούς τους απλόχερα.

Η ίδια, στη συνέντευξή της στο newsique.gr και στη Βούλα Κεχαγιά, τονίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ήρθε στην εξουσία για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των αδύναμων και της μεσαίας τάξης και προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται στη Βουλή με τις απευθείας αναθέσεις έργων κατά την περίοδο της πανδημίας, ζητώντας -μεταξύ άλλων- να ενημερωθεί γιατί σύμβουλοι και μετακλητοί χρειάζονται την συνδρομή συμβουλευτικών υπηρεσιών!

  • Κυρία Γεροβασίλη, η κυβέρνηση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζει την οικονομική του πρόταση πάνω στην θεωρία «λεφτόδεντρα υπάρχουν». Τί λέτε;

Το πρόγραμμα που προτείνουμε είναι σαφές, εμπεριστατωμένο και ανταποκρίνεται στην ανάγκη εμπροσθοβαρούς στήριξης της πραγματικής οικονομίας. Φτιάχτηκε από το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ως κυβέρνηση σεβάστηκε τις θυσίες ενός ολόκληρου λαού, κατορθώνοντας την έξοδο από τα μνημόνια εκεί που οι άλλοι απέτυχαν. Εκεί που οι άλλοι παρέδιδαν καμένη γη και άδεια ταμεία, δώσαμε στη χώρα μας τη δυνατότητα για αυτόνομη, κυρίαρχη οικονομική πολιτική με το μαξιλάρι των 37 δις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Ο Μπορέλ θέλει να φέρει την Τουρκία ενώπιον της ΕΕ: Καταδικάζει τις γεωτρήσεις, υπεραμύνεται του ρόλου της στη Λιβύη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: