Διακινητές ναρκωτικών πίσω από το νυχτερινό «πάρτι» στην Αγία Παρασκευή, υποστηρίζει ο δήμαρχος [audio]

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στην Αγία Παρασκευή. Φωτογραφία Open tv




Σε καταγγελίες ότι το πάρτι για τη λήξη της καραντίνας το διοργάνωσαν διακινητές οι οποίοι είχαν χάσει την πελατεία τους λόγω της καραντίνας προχώρησε ο δήμαρχος της περιοχής Βασίλης Ζορμπάς.

Στις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Δημοτικές Διαπλοκές 90.4 Fm» o κ. Ζορμπάς αναφέρεται σε ανάλογη συγκέντρωση νεαρών το βράδυ της 4ης Μαΐου κάνοντας λόγο για 500 ίσως και 1.000 συγκεντρωμένους.

«Είναι εδώ και χρόνια γνωστό τοις πάσι ότι γίνεται τεράστια διακίνηση ναρκωτικών στην πλατεία του Αϊ Γιάννη. Μαζεύονται εδώ πάνω από 500 άτομα κάθε βράδυ εδώ και χρόνια μετά τις 10 το βράδυ. Χθες (σσ: 4 Μαΐου) μαζευτήκανε πάνω από 500 άτομα, μπορεί να ήταν και χίλια και κάνανε και πάρτι για να  γιορτάσουν τη λήξη της καραντίνας».

«Το λέω δημόσια όλη αυτή η ιστορία έγινε από διακινητές ναρκωτικών, η πρόσκληση για να αρχίσουν να μαζεύονται οι πελάτες τους εδώ, γιατί τις προηγούμενες μέρες δεν ερχότανε. Ήρθανε βέβαια 6 αστυνομικοί αλλά τι να κάνουνε. Εχουνε φτιάξει ένα site και συνεννοούνται μεταξύ τους. Οι περισσότεροι μαζεύονται από άλλες περιοχές, το 80% δεν είναι παιδιά από την Αγία Παρασκευή», υποστήριξε ο κ. Ζορμπάς.

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Ζορμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν βάζουμε μυαλό: Επεισόδια τα μεσάνυχτα στην Αγία Παρασκευή, νεαροί πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: