Δεν δυσκολεύτηκε η Μπάγερν με την Ουνιόν: Κέρδισε 2-0 χωρίς να… φορτσάρει

Από το παιχνίδι Μπάγερν – Ουνιόν. EPA, HANNIBAL HANSCHKE




Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-0 της Ουνιόν στο «Αν ντερ άλτεν Φόρστεραϊ», σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.

Επανέφερε, έτσι, τη διαφορά της από τη δεύτερη Ντόρτμουντ στους τέσσερις βαθμούς, αφήνοντας τους Βερολινέζους του Ουρς Φίσερ στη 12η θέση.

Η Ουνιόν προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο την προσπάθεια του Μάριους Μπίλτερ σταμάτησε ο Μάνουελ Νόιερ, ενώ αυτή του Άντονι Ούτζα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Όσο κυλούσε η ώρα, η Μπάγερν ανέβαζε στροφές. Οι Βαυαροί βρήκαν, μάλιστα, δίχτυα πριν το 20ό λεπτό, ωστόσο το γκολ του Τόμας Μίλερ ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR ως οφσάιντ.

Στο 39′, όμως, ο Λέον Γκορέτσκα πρόλαβε τον Νέβεν Σούμποτιτς, ο πρώην αμυντικός της Ντόρτμουντ τον ανέτρεψε και από την άσπρη βούλα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σημείωσε το 26ο τέρμα του στη φετινή Bundesliga! Ο Πολωνός πετυχαίνει 40+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για πέμπτη διαδοχική σεζόν!

Η ομάδα του Χανς-Ντίτερ Φιλκ δεν απειλήθηκε στο δεύτερο μέρος. Αντίθετα, έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 80′. Από κόρνερ του Τζόσουα Κίμιχ, ο Μπενχαμίν Παβάρ με κεφαλιά νίκησε τον Ράφαλ Γκίκιεβιτς για το τελικό 2-0, αφού ο Νόιερ δεν άφησε τον Φέλιξ Κρόος να σημειώσει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Την Τρίτη η θα κάνουν την πρώτη ομαδική προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: