Απογοητευμένος και αηδιασμένος με τους χάκερ ο Giannis: Επέστρεψε στα social, μετά την “επίθεση”

File Photo: O Γιάννης Αντετοκούνμπο (Κ). EPA, ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT




O Γιάννης Αντετοκούνμπο…επέστρεψε στα social media, μετά την χθεσινή παραβίαση από χάκερ των λογαριασμών του.

Δήλωσε «πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος» και ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξή τους:

«Γεια σας. Είμαι και πάλι εδώ και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το περιστατικό με τους λογαριασμούς μου στα social media. Με χάκαραν και η υπόθεση είναι υπό έρευνα αυτή τη στιγμή. Τα tweets και τα post ήταν υπερβολικά απαράδεκτα και είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος έγραψε αυτά τα απαίσια πράγματα. Νοιώθω απαίσια που οι Μπακς, ο Κρις (Μίντλετον), ο Λεμπρόν (Τζέιμς) και η οικογένεια Κάρι συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα κακεντρεχή και αναληθή tweets. Νοιώθω ιδιαίτερα απαίσια για την οικογένεια Μπράιαντ που σε μια περίοδο που πενθεί δεν θα έπρεπε να γίνουν αντικείμενο αρνητικότητας και απαράδεκτης συμπεριφοράς. Ευχαριστώ που υποστηρίζεται εμένα και την οικογένειά μου και μείνετε ασφαλείς», έγραψε o Έλληνας σούπερ σταρ στον λογαριασμό του στο twitter.

Το χθεσινό περιστατικό αναφέρθηκε εκτενώς στα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο (ανάμεσά τους Reuters και γαλλικό πρακτορείο).

  • «Θα πάω στους Ουόριορς» ήταν ένα από τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του, μεταξύ άλλων επιθετικών ή ρατσιστικών tweets προς συμπαίκτες, αντιπάλους , ακόμα και τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ αναφέρθηκε ότι είχε εξεταστεί και βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Οι αδερφοί του Κώστας και η σύντροφός του δημοσίευσαν γρήγορα μηνύματα στους δικούς τους λογαριασμούς για να καταγγείλουν την εισβολή.

Εν τω μεταξύ έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί προς οι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεκίνησαν οι Μιλγουόκι Μπακς. «Οι λογαριασμοί social media του Γιάννη Αντετοκούνμπου παραβιάστηκαν και απενεργοποιήθηκαν. Μια έρευνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη», ανακοίνωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Λογαριασμός του Αντετοκούνμπο στα social media παραβιάστηκε από χάκερς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: