50 χορευτές στο λιμάνι του Ηρακλείου εντυπωσίασαν και με τις… αποστάσεις ασφαλείας [video]

kriti-iraklio-xoros-limani-

Στιγμιότυπο από το μοναδικό βίντεο του ΚΡΗΤΗTV με τους χορευτές στο Ηράκλειο. Photo via neakriti.gr
Οι κινήσεις και οι φιγούρες μοναδικές. Γεμάτες ρυθμό και λεβεντιά, όπως αναφέρει η κρητική ιστοσελίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ. Αξιζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια.

Οι δεκάδες -έφτασαν τους 50- χορευτές εντυπωσίασαν και μαγνήτισαν τα βλέμματα των Ηρακλειωτών που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρωτοποριακή χορευτική και κινησιολογική εξάσκηση την οποία για πρώτη φορά στην Κρήτη εισάγουν οι σχολές Μαυρόκωστα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γωγως Αποστολάκη στην ιστοσελίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ο σπουδαίος και έμπειρος χορευτής ο Θανάσης Μαυρόκωστας διδάσκει τα πατήματά του και μοιράζεται τα μυστικά της τέχνης του, αλλά με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των χορευτών η εξάσκηση διαβαθμίζεται σε τρία στάδια.

 

Έτσι και όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας οι χορευτές τήρησαν αποστάσεις 2 μέτρων μεταξύ τους ενώ δεν είχαν καμία επαφή με το έδαφος.

Κάθε μαθητής προσήλθε με την δική του τσάντα , νερό και μέσα ατομικής προστασίας όπως αντισηπτικό και πετσέτα, καθώς προτεραιότητα των σχολών Μαυρόκωστα είναι η διατήρηση της υγείας.

Με πληροφορίες από ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Ανοίγει το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Βόλτες μόνο με δωρεάν προκρατήσεις…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal