«Βόμβα» στην Μπαρτσελόνα βάζουν ΜΜΕ: Κάνουν λόγο για συνομιλίες της Ίντερ με τον Μέσι

File Photo: Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ με συμπαίκτες του. EPA, Enric Fontcuberta




Ο Μέσι στην Ίντερ δεν είναι ένα απαγορευμένο όνειρο, καθώς η σημερινή κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τα πάντα.

Αυτή ήταν η δήλωση του πρώην προέδρου των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι, μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Τώρα, από την Αργεντινή και συγκεκριμένα από το TNT Sports, μια πληροφορία ήρθε να τροφοδοτήσεις τις εικασίες. Σύμφωνα με αυτή, όχι μόνο υπάρχει ενδιαφέρον από τον ιταλικό σύλλογο για τον αστέρα της Μπαρτσελόνα, αλλά η διαπραγμάτευση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

«Ο Λέο έχει επίσης πρόταση από τη Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει στην πατρίδα, αλλά η Ίντερ πιέζει κι αυτό που είπε ο Μοράτι είναι αληθινό», διευκρίνισε ο δημοσιογράφος Καστίγια. «Η απόφαση ανήκει στον Μέσι, αλλά η Ίντερ εργάζεται γι΄ αυτό, είναι βέβαιο».

Η προσπάθεια των Λομβαρδών, πάντως, κινείται σε άλλον ένα στόχο, με τους ανθρώπους της Ίντερ να ξεκινούν επίσης τις πρώτες ομιλίες για να αποκτήσουν το νέο ταλέντο από την Αργεντινή, Τιάγκο Αλμάδα.

«Πρόκειται για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή (2001), που κάνει εξαιρετικά πράγματα στη Βελέζ. Ένας γρήγορος παίκτης τεράστιας ποιότητας, που η Ίντερ διαπραγματεύεται για 25 εκατομμύρια. Το εγχείρημα είναι εφικτό, ο σύλλογος είναι πρώτης γραμμής και σκέφτεται και τους δύο Αργεντινούς για την επόμενη περίοδο,» συμπλήρωσε ο Καστίγια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πιθανή επανέναρξη του Ιταλικού πρωταθλήματος στις 31 Μαΐου, γράφει η Gazzetta dello Sport

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: