Το σαλονάτο φιλανθρωπικό event που έστησε ο Ελτον Τζον και συγκέντρωσε εκατομμύρια δολάρια σε λίγα λεπτά [video]

File Photo: Στ’ αλήθεια, λέει ο Ελτον Τζον, είμαι ένας ευλογημένος άνθρωπος. EPA/JULIAN SMITH




Κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής «ενώθηκαν» από το σαλόνι τους για τον αγώνα κατά του νέου κορωναϊού.

Εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και με εκατομμύρια live συναυλίες να έχουν ματαιωθεί σε όλο τον κόσμο, ο sir Ελτον Τζον αποφάσισε να «στήσει» ένα φιλανθρωπικό event με μεγάλους αστέρες της μουσικής, από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Η συναυλία που διοργάνωσε το iHeartRadio προβλήθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX και τα έσοδα δόθηκαν στον αγώνα κατά του Covid -19.

Η συναυλία με τίτλο «Living Room Concert for America» και οικοδεσπότη τον Ελτον Τζον «φιλοξένησε» τους: Μπίλι Άιλις, Μαράια Κάρεϊ, Αλίσια Κιζ, Τιμ ΜακΓκράου, Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ, Backstreet Boys κ.αλ. Όλοι οι καλλιτέχνες κλήθηκαν να βιντεοσκοπήσουν με το κινητό τους ή με κάμερα και μικρόφωνο το τραγούδι τους μέσα στο σπίτι τους και να το στείλουν στους διοργανωτές.

Το «Concert Living Room» ήταν αφιερωμένο στους επαγγελματίες υγείας και σ’ αυτούς που πρώτοι ανταποκρίθηκαν στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του νέου κορωναϊού. Επίσης, ενθάρρυνε τους θεατές να υποστηρίξουν την μη κερδοσκοπική οργάνωση Feeding America και το First Responders Children’s Foundation.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του Good Morning America τα πρώτα κιόλας λεπτά της συναυλίας συγκεντρώθηκαν 1 εκατ. δολάρια.

Με πληροφορίες από Εθνος

Έγραψε πριν από 20 χρόνια παιδικό βιβλίο για το πλύσιμο των χεριών και τώρα ξεπουλάει

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: