Τι είπε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ: Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου…

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Φωτογραφία Οικουμενικό Πατριαρχείο, Νικόλαος Μαγγίνας




Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα ο Λευκός Οίκος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πρόεδρος Τραμπ εξέφρασε τις ευχές και τις προσευχές του για ένα ευλογημένο Πάσχα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Οι προεδρικές ευχές εκφράστηκαν προς τον Παναγιώτατο και σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς που γιορτάζουν σε όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για την φιλανθρωπική απάντηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην πανδημία του κορωναϊού, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Today, President Donald J. Trump spoke with His All Holiness Bartholomew, Archbishop of Constantinople-New Rome and Ecumenical Patriarch.

The President expressed his best wishes and prayers for a blessed Easter, particularly during this challenging time, to His All Holiness and to all Orthodox Christians celebrating around the world.

The President thanked His All Holiness for the Orthodox Church’s charitable response to the coronavirus pandemic.

Ο Πρόεδρος Τραμπ τηλεφώνησε στον Βαρθολομαίο: Του εξέφρασε θερμότατες ευχές για την εορτή της Αναστάσεως

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: