Θετικός στον κορωναϊό ο διάσημος παρουσιαστής του ABC, Τζορτζ Στεφανόπουλος: Τον κόλλησε η σύζυγός του [video]

File Photo: O Τζορτζ Στεφανόπουλος ανακοίνωσε ο ίδιος ότι είναι θετικός στον κορωναϊό, στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής στο ABC. Photo via Facebook@ GeorgeStephanopoulos




O διάσημος ομογενής δημοσιογράφος του ABC News Τζορτζ Στεφανόπουλος, παρουσιαστής της εκπομπής “Good Morning America”,  διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊός.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην εκπομπή του “Good Morning America,” προσθέτοντας ότι δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

“Δεν είχα πυρετό, ρίγη, ποτέ δεν είχα πονοκέφαλο, ποτέ βήχα, ποτέ δύσπνοια”, δήλωσε χαρακτηριστικά. “Αισθάνομαι περίφημα”.

Στην ανάρτηση το λογαριασμό της εκπομπής του στο Twitter, o Στεφανόπουλος εμφανίζεται να εξηγεί πως αισθάνεται και να λέει:

“Είμαι μια από αυτές τις ασυμπτωματικές περιπτώσεις”.

Όπως φαίνεται, χωρίς ωστόσο να το αναφέρει ο Στεφανόπουλος, πρέπει να κόλλησε από την σύζυγό του, Αλι Γουέντγουορθ, η οποία είχε ανακοινώσει πριν από δυο εβδομάδες ότι διαγνώστηκε θετική στον κορωναϊό.

Αν και ο Στεφανόπουλος είπε ότι είναι ασυμπτωματικός, η Γεντγουρθ είχε γράψει στην ανάρτησή της στο  Instagram την 1η Απριλίου ότι “ποτέ δεν ήμουν τόσο άρρωστη. Υψηλός πυρετός. Φοβερεά ρίγη, βαρύ στήθος. Είμαι σε καραντίνα από την οικογένειά μου”.

Mε πληροφορίες από CNN

Θα απολύσει και τον Φάουτσι ο Τραμπ; Έντονη κριτική απ’ τον σύμβουλό του, οργή και “ώρα να φύγει” απ’ τον Πρόεδρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: