Τεράστιες οι ζημιές των ομάδων εξαιτίας του κορωναϊού: Η επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο

File photo: Ο αντιπρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νικ Νικολάου, μίλησε για το οικονομικό πρόβλημα των ομάδων. Pixabay.com




Ο αντιπρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νικ Νικολάου, μίλησε για το οικονομικό πρόβλημα των ομάδων και τόνισε πως μετά την πανδημία θα υπάρχουν νέα δεδομένα σε ολόκληρο το ποδόσφαιρο και σίγουρα θα υπάρξει μείωση και στις απολαβές των παικτών:

«Υπάρχει προβληματισμός για την επιβίωση του ποδοσφαίρου και των σωματείων. Δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια η ζημιά γιατί ακόμη υπάρχει αβεβαιότητα καθώς δεν γνωρίζουμε πότε θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα με κόσμο, τηλεοπτικά και χορηγούς. Είναι μια καταρχήν εκτίμηση αλλά όχι η ακριβής. Πρέπει να δούμε πότε θα αρχίσουν να χαλαρώνουν τα μέτρα. Θα είναι μια νέα τάξη πραγμάτων» δήλωσε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Οι ζημιές των κυπριακών ομάδων είναι τεράστιες και την υπολογίσαμε μέχρι το τέλος του Ιούνη. Θα μεγαλώσει και μετά όμως. Είχαμε να παίξουμε σχεδόν ένα πρωτάθλημα, όλα τα πλέι οφ. Το καλοκαίρι οι ομάδες εισπράττουν πολλά χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας που είναι η βάση για τις μεταγραφές. Είναι σημαντικό κομμάτι, όμως είναι ένα αβέβαιο εισόδημα αφού φαίνεται πως αυτά δεν θα εισπραχτούν. Είναι πολλά τα προβλήματα. Όλα τα μέρη πρέπει να συμβάλουν σε αυτό το κόστος για να επιβιώσει το πρωτάθλημα και να υπάρχει το ποδόσφαιρο.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Έφεση κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για Δημήτρη Μελισσανίδη και τις δυο αγωνιστικές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: