Συνεχίζεται η πτωτική πορεία διάδοσης του κορωναϊού στην Κύπρο: 17 νέα κρούσματα, 1 θάνατος σε 24 ώρες

File photo: Δεύτερη ημέρα σήμερα της δειγματοληψίας σε 20,000 εργαζόμενους του ιδιωτικού, δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και της Εθνικής Φρουράς, Λευκωσία 11 Απριλίου 2020. ΚΥΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Ακόμη ένας θάνατος από τον κορωναϊό καταγράφηκε στην Κύπρο, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να είναι 17, ο μικρότερος αριθμός εδώ και πολλές μέρες, με την πτωτική πορεία να συνεχίζεται, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι αρχές.

Πρόκειται για 82χρονη γυναίκα με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό που απεβίωσε χθες το βράδυ  στο Νοσοκομείο αναφοράς όπου νοσηλευόταν. Η τελική αιτία θανάτου είναι η νόσος COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται πλέον σε 16, ενώ οι θάνατοι με τελική αιτία θανάτου τη νόσο COVID-19 είναι 11, επτά άνδρες και τέσσερις γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 69 έτη.

Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού ήταν σήμερα 17 σε σύνολο 804 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 10 άτομα που εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων περιστατικών, 1 άτομο από 148 εργαστηριακές διαγνώσεις που εμπίπτουν στη διενέργεια της μελέτης των 20,000 επαγγελματιών και 6 άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Με βάση και τα σημερινά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 633  περιλαμβανομένων των 10 που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.

Με πληροφορίες από  ΚΥΠΕ/ΓΜΙ/AXΡ
Λευκωσία, Κύπρος

Στις 197.377 οι ηλεκτρονικές δηλώσεις για τα σχέδια στήριξης του Υπουργείου Εργασίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: