Σε στυλ… τηλεδιάσκεψης, οι σταρ του Mamma Mia κάνουν πάρτι γενεθλίων στο Zoom [video]

File photo: Μέριλ Στριπ και Κριστίν Μπαράνσκι, συνοδευόμενες από την Όντρα ΜακΝτόναλντ τραγούδησαν από τα σπίτια τους. photo via You tube




H Μέριλ Στριπ και Κριστίν Μπαράνσκι, μαζί με την  Όντρα ΜακΝτόναλντ τραγούδησαν από τα σπίτια τους, δείχνοντας ν’ απολαμβάνουν μπόλικο αλκοόλ,  για να γιορτάσουν τα γενέθλια του θρύλου του Μπρόντγουεϊ, Στίβεν Σόντχαϊμ.

Οι δύο σταρ του δημοφιλέστατου μιούζικαλ “Mamma Mia” με φιλοξενούμενη την δημοφιλή τραγουδίστρια  πραγματοποίησαν μια άλλου τύπου τηλεδιάσκεψη μέσω της  πλατφόρμας “Zoom”, η οποία χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια εκατομμυρίων λόγω μέτρων περιορισμού για τον κορωναϊό.

Οι τρεις κυρίες προσφέρουν μια “home made” εκδοχή του τραγουδιούLadies Who Lunch” από το μιούζικαλ “Company” του θρύλου του Μπρόντγουεϊ, Στίβεν Σόντχαϊμ.

Ο Σόντχάϊμ έκλεισε τα 90 του χρόνια μόλις τον περασμένο μήνα, αλλά κανονικό πάρτι δεν υπήρξε λόγω κοινωνικής αποστασιοποίησης. Οπότε, η πλατφόρμα Zomm έδωσε τη λύση.

Καθώς τραγουδούσαν και φτάνοντας στον στίχο “I ‘ll drink to that”, ύψωσαν τα ποτήρια τους και αφιέρωσαν το τραγούδι στον μεγάλο δημιουργό του μουσικού θεάτρου.

Απολαύστε το βίντεο:

 

Ένα βίντεο στο facebook δείχνει τα ζώα να επανακαταλαμβάνουν το ζωτικό τους χώρο από τους ανθρώπους

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: