Προειδοποίηση για τη χρήση χλωροκίνης και υδροξυχλωροκίνης από το Health Canada

Μετά και την… παγκόσμια σύγχυση που προκλήθηκε από τις δηλώσεις Τραμπ και τα… καθαρτικά, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ εξέδωσε την Παρασκευή προειδοποίηση κατά της χρήσης φαρμάκων κατά της ελονοσίας σε ασθενείς της Covid-19. Τώρα ήρθε να προστεθεί και η ανακοίνωση των Καναδών. Στη φωτογραφία κάτοικοι της Νέας Υόρκης με μάσκες προστασίας κυκλοφορούν στους δρόμους του Alphabet City στις 25/4/2020. EPA/JASON SZENES




Ηχηρό καμπανάκι χτύπησε το Health Canada για τη χρήση φαρμάκων κατά της ελονοσίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορωναϊός.

Το Health Canada εξέδωσε χθες Σάββατο προειδοποίηση κατά της χρήσης των φαρμάκων κατά της ελονοσίας υδροξυχλωροκίνη και χλωροκίνη για την πρόληψη ή την αντιμετώπιση της Covid-19.

Το καναδικό υπουργείο Υγείας σημειώνει στη διεύθυνση ότι τα δύο αυτά φάρμακα μπορεί να έχουν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών προβλημάτων καρδιακού ρυθμού. Το υπουργείο συνιστά τη χρήση των δύο φαρμάκων μόνον αν χορηγηθούν από γιατρό.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ εξέδωσε την Παρασκευή και αυτή προειδοποίηση κατά της χρήσης φαρμάκων κατά της ελονοσίας σε ασθενείς της Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΜ
Οτάβα, Καναδάς

“Ανεύθυνοι και εγωιστές” οι διαδηλωτές για το lockdown, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του Οντάριο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: