Πως θα εγκαταστήσετε το «ΕΡΤFLIX»: Οδηγίες για κάθε τύπο τηλεόρασης [video]

Περιεχόμενο της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ. Via ERT.GR




Με νέα εμφάνιση και περιεχόμενο η ΕΡΤ κάνει το πρώτο βήμα στην νέα εποχή της τηλεόρασης.

Η υβριδική πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης που έχει γίνει γνωστή με την ανεπίσημη ονομασία “ERTFLIX” κερδίζει καθημερινά νέους τηλεθεατές.

Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το νέο περιεχόμενο μέσω smart tv, smart phone, στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ του, εντελώς δωρεάν.

Η ΕΡΤ για να διευκολύνει τους τηλεθεατές που έχουν νέες (smart) τηλεοράσεις, αλλά πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους δεν βλέπουν την υβριδική πλατφόρμα, έχει ήδη ανεβάσει στο YouTube μικρά χρηστικά βίντεο για το πως οι πολίτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη σχετική υπηρεσία. Για επιπλέον πληροφορίες και για άλλες μάρκες τηλεοράσεων επισκεφθείτε εδώ. το site της ΕΡΤ.

Το πρόγραμμα:

Ήδη είναι διαθέσιμες 24 βραβευμένες ταινίες μεταξύ των οποίων το «Θαύμα» με τη Τζούλια Ρόμπερτς, το «Κάθε στιγμή μετράει» με την Τζούλιαν Μουρ, η «Επικίνδυνη οικογένεια» με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μισέλ Πφάιφερ, το «Πατέρας και κόρη» με τον Ράσελ Κρόου, η «Γκρέις του Μονακό» με τη Νικόλ Κίντμαν, το «Πρόγραμμα» με τον Ντάστιν Χόφμαν, η «Αλήθεια» με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Κέιτ Μπλάνσετ, τα «Μικρά αθώα ψέμματα» με την Μαριόν Κοτιγιάρ, το «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ» με τους Ντέιβ Τζονς, Μπριάνα Σαν, Χέιλι Σκουάιρς, η «Ιστορία αγάπης και σκότους» με τη Νάταλι Πόρτμαν και οι βιογραφίες του Ζακ Υβ Κουστώ «Οδύσσεια» και της ντίβας της ποπ μουσικής «Νταλιντά», αλλά και η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Λούι και Λούκα – Ο μεγάλος αγώνας τυριού». Στη σχετική κατηγορία περιέχονται και πληροφορίες για κάθε ταινία και θα ανανεώνεται στο εξής τακτικά.

Για πρώτη φορά επίσης η ΕΡΤ προσφέρει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή όλα τα επεισόδια των ξένων σειρών που μεταδίδονται από τα κανάλια της όπως το «Fargo», το «Mr Selfridge», το «War & Peace», το «The Good Fight», το «Tin Star», το «Ballers» κ.α., ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν ο ντετέκτιβ Πουαρό και η Μις Μαρπλ με τις περιπέτειές τους μέσα από τις κλασικές σειρές «Agatha Christie’s Poirot» και «Agatha Christie’s Ms Marple».

Ανάλογες εκπλήξεις υπάρχουν και για τους φίλους των ντοκιμαντέρ καθώς ήδη προσφέρονται δωρεάν βραβευμένες σειρές όπως η «Ιστορία του Θεού» με τον Μόργκαν Φρίμαν, και οι «Κένεντυ», ενώ για τα παιδιά εκτός από την εκπαιδευτική τηλεόραση υπάρχουν ήδη ο «Αστυνόμος Σαΐνης», «Γάτος Σπυρουνάτος», ο «Γύρος του κόσμου με 80 βιβλία», το «Εμείς και ο μπλε πλανήτης» και o «Λεονάρντο Ντα Βίντσι» μέσα από τη νέα ομώνυμη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Δεύτερη σε τηλεθέαση το Σάββατο η Μαυραγάνη στο OPEN: Στην πρώτη θέση ήταν ο ΣΚΑΪ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: