Περιηγηθείτε από το σπίτι σε είκοσι καταστήματα και επιχειρήσεις σε Πλάκα και Μοναστηράκι

File Photo: Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δημιούργησε μία καινοτόμο εφαρμογή (Virtual Walkthrough powerd by VitrinaBox) για την online Εικονική Περιήγηση των Επιχειρήσεων με ένα «κλικ. ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εικονική περιήγηση σε, καταρχήν, είκοσι επιχειρήσεις στην Πλάκα και το Μοναστηράκι μπορεί να κάνει κάποιος από το σπίτι του μέσω εφαρμογής που έθεσε σε λειτουργία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το επιμελητήριο δημιούργησε μία καινοτόμο εφαρμογή (Virtual Walkthrough powerd by VitrinaBox) για την online Εικονική Περιήγηση των Επιχειρήσεων με ένα «κλικ», μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα ή μια επιχείρηση να περιηγηθεί και να προχωρήσει σε αγορές εύκολα και γρήγορα.

  • Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, όπως αναφέρεται σε δημοσίευση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, εμφανίζονται προϊόντα ή πληροφορίες με σήμανση (tags), τα οποία, εάν επιλέξετε, μπορείτε είτε να μεταφερθείτε στη σχετική προϊοντική σελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εκάστοτε επιχείρησης για αγορά, είτε να τα «μοιραστείτε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το «panorama» (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης (tags), όπως προϊόντα, προωθητικές ενέργειες κ.α. σε μια οθόνη. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και «επίσκεψης» σε συγκεκριμένους χώρους που κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή (http://maps.vitrinabox.com/agoraproject) δίνει τη δυνατότητα στον ηλεκτρονικό επισκέπτη, ανεξαρτήτου συσκευής ή browser και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής ή χρήσης ειδικού εξοπλισμού, να περιηγηθεί σε συνεχή ροή, εύκολα και γρήγορα στο φυσικό χώρο του καταστήματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σε θετικό έδαφος η τιμή του αμερικανικού αργού μετά το χθεσινό κραχ: Τί σημαίνουν οι αρνητικές τιμές στον πραγματικό κόσμο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal