Oριζόντια χρηματοδότηση για ΜμΕ συζήτησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με βιοτέχνες – επαγγελματίες

File Photo: Στη συζήτησαν τέθηκαν ζητήματα για τη στήριξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης λόγω της πανδημίας. Στη φωτογραφία, μια γυναίκα φορώντας μάσκα προσώπου, περνάει μπροστά από μία άδεια στάση αστικών λεωφορείων, στη Θεσσαλονίκη, στις 30/3. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Το αίτημα για τη διάσωση των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, με την άμεση και οριζόντια χρηματοδότησή τους, αναδείχθηκε στη διάρκεια διαδικτυακής συνάντησης που είχαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους των βιοτεχνών και επαγγελματιών στη Θεσσαλονίκη.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκαν στο πακέτο προτάσεων για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, που παρουσίασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ενώ σημείωσαν πως στις άμεσες προτεραιότητες πρέπει να είναι η εξασφάλιση πως καμία επιχείρηση δεν θα στερηθεί την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Δημήτρης Βαργιάμης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υδραυλικών Δημήτρης Βαργιάμης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Σάκης Νικολόπουλος, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δώρα Αυγέρη, Σωκράτης Φάμελλος και ο συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Δουίτσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Κυβερνητικές μεθοδεύσεις καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα 84 εκατ. ευρώ στήριξης σε “παρόχους κατάρτισης”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: