Ο Ζιντάν επέλεξε τον Καμαβινγκά εάν δεν αποκτήσει η Ρεάλ τον Πογκμπά

File Photo: Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν. EPA, JAVIER LIZON




Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα γίνει με την εφετινή σεζόν, ο Ζινεντίν Ζιντάν άρχισε ήδη να φτιάχνει στο μυαλό του τη Ρεάλ Μαδρίτης της επόμενης σεζόν, οριοθετώντας ως βασικό σημείο ενίσχυσης την… ανανέωση των «κυττάρων» της μεσαίας γραμμής της «βασίλισσας».

Ο Νο1 στόχος του «Ζιζού» παραμένει ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος «ψάχνεται» για να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κατανοεί πως δεν θα είναι διόλου εύκολη η απόκτησή του, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» εξακολουθούν να τον κοστολογούν πολύ ακριβά. Κι όσο κι αν θεωρεί πως είναι ένας παίκτης γύρω απ’ τον οποίο μπορεί να «χτίσει» την επόμενη Ρεάλ, όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό.

Εάν δεν καταστεί εφικτό να προχωρήσει η αγορά του Πογκμπά, ο Ζιντάν έχει οριοθετήσει ως επόμενο στόχο των Μαδριλένων το «next big thing» του γαλλικού ποδοσφαίρου, τον 17χρονο μέσο της Ρεάλ, Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος περιγράφεται ήδη από τους ειδικούς ως «…ένα κράμα Κασεμίρο και Καντέ, αλλά με το ταλέντο και την ευφυΐα του Πογκμπά».

Το συμβόλαιο του νεαρού μέσου με τη Ρεν (με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε φέτος 36 συμμετοχές) ολοκληρώνεται το 2021 και οι μετοχές του στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» είναι ήδη πάρα πολύ ψηλά, ειδικά απ’ τη στιγμή που ο (γεννημένος στην Αγκόλα) Καμαβινγκά, πήρε και τη γαλλική υπηκοότητα κι έγινε διεθνής με την U21 των «τρικολόρ».

Ο δε Ζιντάν θέλει να επαναλάβει με τον Καμαβινγκά, αυτό που έκανε (και) στην πρώτη θητεία του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν πήρε… αμούστακο παιδί (17 χρονών) τον Βαράν από τη Λανς αντί μόλις 10 εκατ. ευρώ και μέσα σε λίγα χρόνια τον μετέτρεψε σε έναν από τους πέντε κορυφαίους στόπερ στον κόσμο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

«Βόμβα» στην Μπαρτσελόνα βάζουν ΜΜΕ: Κάνουν λόγο για συνομιλίες της Ίντερ με τον Μέσι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: