Νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του OPEN ο δημοσιογράφος Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είναι ο Γενικος Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Φωτογραφία via Mega
Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με μακρόχρονη πορεία στον τομέα της Ενημέρωσης, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος και Διευθυντής Ειδήσεων επί πολλά έτη στην ελληνική τηλεόραση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του OPEN τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ως γνωστό, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει γράψει τη δική του πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ηταν Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel από το 2003 έως και 10 Οκτωβρίου 2014.

Προηγουμένως, ήταν Αναπληρωτής Διευθυντής Ειδήσεων Ενημέρωσης στο ίδιο κανάλι, στο οποίο εργαζόταν από το 1991.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο Καλή Επιτυχία και Καλή Τύχη.

Πρώτη στο δυναμικό κοινό το Σάββατο η Μαυραγάνη στο OPEN: Πρώτος στο σύνολο ο ΣΚΑΪ


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: