Νέος εξωδικαστικός συμβιβασμός του Αντετοκούνμπο για τη χρήση του «Greek Freak» από αθλητική εταιρία

File Photo: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γήπεδο των Μπακς. Photo via Twitter, @milwaukeebucks
Νέο εξωδικαστικό συμβιβασμό φέρεται να έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αφορά την αγωγή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για το «Greek Freak», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Theblast στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτή ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ κατέληξε σε διευθέτηση , μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον μιας αθλητικής εταιρείας, που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμό του χωρίς άδεια. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Αντετοκούνμπο ενημέρωσε σχετικά ότι έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με την εταιρεία Southside Throwbacks.

Ο MVP του ΝΒΑ μήνυσε την Southside Throwbacks κατηγορώντας τους ότι χρησιμοποίησαν το ψευδώνυμό του «Greek Freak» στα προϊόντα τους χωρίς την άδειά του και χωρίς να πληρώσουν. Η εταιρεία αμέσως να συνεργάζεται με τον Αντετοκούνμπο για να επιλύσει εξωδικαστικά τη νομική μάχη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, οι διάδικοι κατέληξαν σε εμπιστευτική διευθέτηση. Η συμφωνία αναφέρει ότι «τα μέρη ενδιαφέρονται να επιλύσουν τα ζητήματα που φέρονται στην καταγγελία και έχουν διαπραγματευτεί για το σκοπό αυτό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

31 χρόνια από την τραγωδία στο Χίλσμπορο: 96 φίλαθλοι της Λίβερπουλ ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: