Με μάσκα ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το νοσοκομείο αναφοράς “Αττικόν”

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επiσκέπτεται το Αττικό Νοσοκομείο, το οποίο αποτελεί ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωναϊό, Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Το Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19, επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συνοδεία του πρώην υπουργού Υγείας και αρμόδιου τομεάρχη, Ανδρέα Ξανθού, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προσπάθειες και τις ανάγκες του προσωπικού στην καταπολέμηση του ιού.

«Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλά κυρίως το νοσηλευτικό – γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να την δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη», είπε ο Αλ. Τσίπρας κατά την υποδοχή του από τον διοικητή του νοσοκομείου, Σπύρο Αποστολόπουλο.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid-19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

  • «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid-19», σημείωσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Κατά την περιήγησή του στο νοσοκομείο, ο Αλ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι του επισήμαναν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19.30: Θα ζητήσει πιστή εφαρμογή των μέτρων εν όψει Πάσχα

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal