Μαθητές δημοτικού στη Λεμεσό συγκινούν: Έφτιαξαν βίντεο λέγοντας ευχαριστώ με τις φωνούλες τους σε γιατρούς, νοσηλευτές [video]

Πρωτάκια λένε ευχαριστώ στους «σούπερ ήρωες» της υγείας. Photo via video Facebook, Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού – Kύπρος




Δέχτηκαν την «πρόκληση» της μουσικής παραγωγού του SFERA Μαρίας Ονησιφόρου για το #therightchallenge και δημιούργησαν μαζί με τη δασκάλα τους ένα πανέμορφο βίντεο για να στείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «σούπερ ήρωες» που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Τους γιατρούς και τους νοσηλευτές!

Ο λόγος για τα πρωτάκια του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό και τη δασκάλα τους Λουκία Στυλιανού, οι οποίοι παρά την απόσταση, συνεργάστηκαν άψογα συνθέτοντας ένα όμορφο βίντεο με φωνητικά μηνύματα και ζωγραφιές.

Την ανάρτηση του βίντεο συνοδεύει αυτό το μήνυμα:

«Κατά το δικό μας #μένουμεσπιτι εγώ και τα παιδάκια της τάξης μου (Α’ τάξη) βρήκαμε νέους τρόπους, όπως όλοι, να δουλεύουμε ΜΑΖΙ από το σπίτι. Δύσκολο στην αρχή, αλλά με λίγη θέληση και πολλή αγάπη, όλα είναι δυνατά. Σε μια από τις αποστολές μας φτιάξαμε το “Δικό μας Ευχαριστώ” στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, αναθεωρήσαμε την έννοια της λέξης “σούπερ-ήρωας” και αφιερώσαμε ζωγραφιές και ευχές σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό. Αυτοί είναι για εμάς οι σούπερ-ήρωες του 2020 και για πολλά χρόνια ακόμα!»

Σημειώνεται ότι το #therightchallenge αποτελεί μια νέα διαδικτυακή πρόκληση που θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος των περιοριστικών μέτρων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υλοποιείται από την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το ζητούμενο είναι η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο με την αγαπημένη δραστηριότητα μέσα στο σπίτι, παιδιών και ενηλίκων, η οποία θα συνοδεύεται από το hashtag #therightchallenge. Με αυτό τον τρόπο θα μαζευτούν ιδέες για δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι.

Με πληροφορίες από philenews

Γιατροί και νοσηλευτές στην Κύπρο τραγούδησαν στους ασθενείς με κορωναϊό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: