“Κουρσάροι” χωρίς πινακίδες έσπασαν (!) το μπλόκο της ΕΛΑΣ στο Μαρκόπουλο και τους ψάχνουν

Αστυνομικοί την ώρα που έκαναν ελέγχους σε οδηγούς που κινούνται στην έξοδο της Θεσσαλονίκης από τον σταθμό διοδίων των Μαλγάρων , στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποφυγή διασποράς του κορωναϊού, Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ ήταν εντατικοί και συνχείς στις κεντρικές αρτηρίες από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ωστόσο δεν έλλειψαν και τα παράδοξα και οι… τσαμπουκάδες απέναντι στα μέτρα που ενώ εδώ και μέρες έχουν γίνει συνεχείς εκκλήσεις και προειδοποιήσεις κάποιοι ζουν σε άλλον κόσμο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ethnos.gr οι εντατικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ σε κεντρικές οδικές αρτηρίες δεν πτόησαν κάποιους που αγνόησαν επιδεικτικά το σήμα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, οκτώ μηχανές μεγάλου κυβισμού και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας «έσπασαν» το αστυνομικό μπλόκο στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Οι αναβάτες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν από το σημείο όπου διεξάγονταν οι έλεγχοι, με τους αστυνομικούς να διαβιβάζουν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης το περιστατικό.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή της Κερατέας, ωστόσο παρά τις αναζητήσεις οι αναβάτες δεν εντοπίστηκαν.

Σημειώνεται πως από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι βεβαιώθηκαν 34 παραβάσεις οδηγών για άσκοπες μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας των κατοικιών τους. Τα πρόστιμα και σε αυτή την περίπτωση ήταν ύψους 300 ευρώ. Ακόμη υπήρξαν 323 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 150 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr τη Μεγάλη Παρασκευή βεβαιώθηκαν 109 παραβάσεις σε οδηγούς που εντοπίστηκαν εκτός περιφερειακής ενότητας του σπιτιού τους με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στις 644.

Την ίδια ώρα οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις έσπασαν το φράγμα των 45.000.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Η Φιλαρμονική Μάντζαρος έμεινε σπίτι, αλλά ήταν εξίσου εμβληματική στην εκτέλεση του Calde Lacrimae [βίντεο]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: