Κίνα και Βιετνάμ έστησαν διαδικτυακή εμπορική έκθεση με τη συμμετοχή 129 επιχειρήσεων

Επιστροφή στην κανονικότητα επιχειρεί η Κίνα. Στη φωτογραφία εργαζόμενος στην Guangzhou φορώντας μάσκα στις 20/4/2020 ξεφορτώνει. EPA/ALEX PLAVEVSKI




Μία διαδικτυακή εμπορική έκθεση με τη συμμετοχή 129 επιχειρήσεων από την Κίνα και το Βιετνάμ πραγματοποιείται από χθες, σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορίου στην Αυτόνομη Περιοχή Γκουανσί Ζουάνγκ που βρίσκεται στα νότια της Κίνας.

Στην τριήμερη διαδικτυακή έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 70 είδη προϊόντων. Μεταξύ αυτών, ξηροί καρποί, φρούτα, θαλασσινά και αναψυκτικά.

Επιχειρήσεις από τις δύο χώρες έχουν πρόθεση να αγοράσουν προϊόντα αξίας 610 εκατομμυρίων γουάν (περίπου 86,09 εκατομμυρίων δολαρίων).

Η κινεζική Foton προωθεί τις διαδικτυακές πωλήσεις στη Βραζιλία

Η κινεζική βιομηχανία παραγωγής φορτηγών Foton προωθεί τις διαδικτυακές πωλήσεις οχημάτων στην αγορά της Βραζιλίας, καθώς αναμένεται αύξηση της ζήτησης για ελαφρά οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων.

Η ζήτηση για το συγκεκριμένο τύπο οχημάτων προκαλείται από την αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων και την ανάγκη διανομής των προϊόντων που πωλούνται διαδικτυακά, από την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19.

«Εξαιτίας των μέτρων κοινωνικού περιορισμού, οι πωλήσεις μέσω του διαδικτύου έγιναν πιο σημαντικές, ενώ αυτή είναι μία τάση που ήρθε εδώ για να μείνει» δήλωσε ο Λουίζ Καρλος Μεντόντσα ντι Μπάρος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Foton, σε συνέντευξή του στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Xinhua μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ν.Χ.
Πεκίνο, Κίνα / Σάο Πάολο, Βραζιλία

Τα μέτρα για τον Covid-19 δεν πρέπει να διαταράξουν την αλυσίδα ανεφοδιασμού σε τρόφιμα προειδοποιεί η G20

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: