Και όμως, το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε στα κομμωτήρια! Τι λέει το Reuters;

FILE PHOTO: Στο στιγμιότυπο διακρίνεται ο Μανάσεφ, ένας 23χρονος κομμωτής από το Πακιστάν πουα εργάζεται στο κομμωτήριο Layali, μέρος του πρότζεκτ της ΜΚΟ Zaatar για εργασία σε πρόσφυγες. Φωτογραφίες via ΑΠΕ-ΜΠΕ




Πρακτορειακή ανταπόκριση του Reuters, δημοσιεύεται στην εφημερίδα New York Times, και αναφέρεται στο εξαιρετικά αυξημένο ενδιαφέρον των Ελλήνων, όπως καταγράφεται σε σχετικές δημοσκοπήσεις, για την επανέναρξη λειτουργίας των κομμωτηρίων.

Τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά από τις 14 Μαρτίου, οπότε και έκλεισαν στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι επισημαίνουν ότι ήδη υπάρχει πολύ μεγάλη λίστα αναμονής για ραντεβού, ενώ πολλοί ήταν  και οι πελάτες τους που σε αυτό το διάστημα έχουν ζητήσει τις συμβουλές τους τηλεφωνικώς για την ανανέωση της κόμης τους.

Ωστόσο οι επαγγελματίες προειδοποιούν ότι το να κόψει κανείς μόνος τα μαλλιά του μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει εν κατακλείδι ότι δεν έλλειψαν και οι «γενναίοι» που, μην έχοντας άλλη επιλογή, επιμελήθηκαν μόνοι την κόμη τους.

ΠΗΓΗ: Greeks in Lockdown Fret Over Unkempt Locks

O Τζέφρι Πάιατ “ταξιδεύει” φωτογραφικά και “χαιρετά” από το Πάπιγκο , αλλά μένει στο σπίτι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: