Καμία συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Κώστα Αποστολάκη λέει ο Παναθηναϊκός

File Photo: Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κώστας Αποστολάκης μαρκάρει παίκτη της Λαμίας. Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Για πολλοστή φορά τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αναφορές σε κυπριακά ΜΜΕ, περί οριστικής συμφωνίας του Κώστα Αποστολάκη με τον ΑΠΟΕΛ για τριετές συμβόλαιο, το οποίο (μάλιστα) θα τεθεί σε ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι.

Τούτη τη φορά δε, τα σενάρια από την Κύπρο, πήγαν το θέμα κι ένα «κλικ» πιο μπροστά, επισημαίνοντας πως ο 21χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού (και γιος του παλιού μεγάλου άσου του «τριφυλλιού», Στράτου Αποστολάκη) έχει ήδη υπογράψει… προσύμφωνο και περιμένει ενημέρωση από την ομάδα για το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τα παραπάνω διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από το περιβάλλον του νεαρού μπακ, ο οποίος μιλώντας στους δικούς του ανθρώπους δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του για τα συνεχόμενα fake news από τη Μεγαλόνησο. Ο ΑΠΟΕΛ (του Μαρίνου Ουζουνίδη) είναι όντως μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται και δεν διαφαίνεται διάθεση από τους «πράσινους» για να ανεβάσουν την προσφορά που του έχουν καταθέσει.

Επί του παρόντος ωστόσο, δεν υπάρχει καμία συμφωνία προφορική ή γραπτή με την κυπριακή ομάδα. Αντίθετα, μέχρι τα μέσα Μαρτίου -πριν δηλαδή ξεκινήσουν οι καραντίνες ανά την Ευρώπη- ο 21χρονος μπακ ήταν σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την έναν γερμανικό κι έναν ελβετικό σύλλογο. Και περιμένει πλέον τις εξελίξεις με την πανδημία για να δει τις τελικές προσφορές που θα έχει στα χέρια του…

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης: Παραμένει η ποινή αφαίρεσης βαθμών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: