Καμία προθεσμία-ημερομηνία προς το παρόν για την ολοκλήρωση του Champions League, διαμηνύει η UEFA

File Photo: Το Logo της UEFA. ΚΥΠΕ




Η UEFA αρνήθηκε ότι υπάρχει προθεσμία έως τις 3 Αυγούστου για την ολοκλήρωση του Champions League της εφετινής σεζόν, μετά από αναφορά του γερμανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου, ZDF, που ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, Αλεξάνδτερ Τσεφέριν, δήλωσε πως η διοργάνωση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

  • «Αναφέρθηκε ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, δήλωσε στο γερμανικό ZDF ότι το Champions League πρέπει να τελειώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου, κάτι που δεν είναι σωστό» υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η UEFA. «Ο πρόεδρος ήταν πολύ σαφής και δεν όρισε ακριβείς ημερομηνίες για το τέλος της σεζόν».

Τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλη τη Ευρώπη και πέρα από αυτή έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ειδικότερα, το Champions League έχει σταματήσει στην φάση των «16».

«Η UEFA αναλύει επί του παρόντος όλες τις επιλογές για την ολοκλήρωση των εγχώριων και ευρωπαϊκών σεζόν με την Ευρωπαϊκή Ένωση των συλλόγων και τις Ευρωπαϊκές Λίγκες με την ομάδα εργασίας που δημιουργήθηκε στις 17 Μαρτίου», προσθέτει η ανακοίνωση της UEFA και καταλήγει: «Η πρωταρχική προτεραιότητα όλων των μελών της ομάδας εργασίας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Μετά από αυτό, θα βρούμε τις ημερολογιακές λύσεις για να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις.

Επί του παρόντος τις μελετάμε επιλογές για να γίνουν αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αν χρειαστεί, ανάλογα με τις ημερομηνίες επανεκκίνησης και την άδεια των κυβερνήσεων των χωρών.»

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – ΑΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Τηλεδιασκέψεις Ιβάν Σαββίδη με στελέχη του ΠΑΟΚ για τον κορωναϊό και την επόμενη ημέρα της ομάδας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: