Η… παρέμβαση της Κάρμεν στην τηλεδιάσκεψη Τσίπρα: Πήρε θέση για παιχνίδι στα πόδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ [photos]

File photo: Ο Αλέξης Τσίπρας με την σκυλίτσα Κάρμεν, στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας της Ανοιξης, στο σπίτι του, στην Κυψέλη. Photo via Facebook, @tsiprasalexis




Στις ημέρες της καραντίνας αναφέρεται σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η δημοσίευση συνοδεύεται από φωτογραφίες με το σκύλο της οικογένειας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την Κάρμεν, η οποία όπως φαίνεται έχει διάθεση για παιχνίδια την ώρα που ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε τηλεδιάσκεψη εν όψει της παρουσίασης των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

“Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας; #ΜενουμεΟρθιοι”, έγραψε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

“Τις μέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεών μας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας.

Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι’ αυτήν ώρα για παιχνίδι.
Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας; #ΜενουμεΟρθιοι”

HJ

Το … κούρεμα του Στέλιου Πέτσα στο σπίτι: Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο instagram [photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: