Η νέα εκδοχή του «Lodi» από τον John Fogerty και την οικογένειά του στο στούντιο του σπιτιού τους [video]

Η οικογένεια Fogerty έχουν βαφτίσει τη σειρά ερμηνειών τους στο οικιακό στούντιό τους «Cosmo’s Factory/Fogerty’s Factory», κλίνοντας το μάτι στο άλμπουμ του 1970 της μπάντας, «Cosmo’s Factory». ΑΠΕ-ΜΠΕ




Σε εκούσια καραντίνα περνούν τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους ο John Fogerty και η οικογένειά του, και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να ηχογραφήσουν στο οικιακό τους στούντιο μια καινούργια εκδοχή του «Lodi», της κλασικής επιτυχίας των Creedence Clearwater Revival.

  • Στο βιντεοκλίπ, lead guitarist είναι βεβαίως ο John, ενώ ο γιος του, Shane είναι στο μπάσο και ο άλλος του γιος, ο Tyler και η κόρη του, η Kelsy συνοδεύουν με ακουστικές κιθάρες. Η ιστορία που αφηγείται το τραγούδι -ιστορία ενός μουσικού που παλεύει να τα φέρει βόλτα και δεν καταφέρνει να κάνει επιτυχία- αποκτά επίκαιρες διαστάσεις σε μια περίοδο όπου οι ζωές και οι καριέρες τόσων μουσικών έχουν μπει στο ψυγείο λόγω της πανδημίας.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μην θεωρούμε πλέον ότι τα πράγματα είναι δεδομένα» είπε, μιλώντας στο Rolling Stone, ο John Fogerty. «Η κόρη μου η Kelsy, που είναι στην τελευταία τάξη στο σχολείο και θα της λείψουν τόσα -η αποφοίτησή της-, μας το είπε χθες. Ακριβώς, Kelsy! Αν βγαίνει κάτι καλό από αυτό είναι το ότι καταφέρνω να είμαι περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου κάνοντας μουσική, δίνοντας απλόχερα αγάπη μέσα από μουσική».

Η καινούργια εκδοχή του «Lodi» έρχεται σε συνέχεια μιας καινούργιας εκδοχής άλλης επιτυχίας των Creedence Clearwater Revival, του «Down on the Corner». Η οικογένεια Fogerty έχουν βαφτίσει τη σειρά ερμηνειών τους στο οικιακό στούντιό τους «Cosmo’s Factory/Fogerty’s Factory», κλίνοντας το μάτι στο άλμπουμ του 1970 της μπάντας, «Cosmo’s Factory» (έχουν μάλιστα αναδημιουργήσει για τη σειρά και το εξώφυλλο του LP).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα
Βασίλης Τσεκούρας

Μια τεράστια online συναυλία για θεατές σε καραντίνα: Τέιλορ Σουίφτ, Ρόλινγκ Στόουνς και άλλοι για τους γιατρούς (video, live)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: