Η κατάρα μιας οικογένειας από γενιά σε γενιά: Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι

File photo: Φωτογραφία της Μέιβ που ανέβασε στο Faceboook ο σύζυγός της όταν πια ήταν σαφές ότι ήταν νεκρή μαζί με το γιό τους. photo via Facebook@David McKean




Εντοπίστηκε από την αστυνομία η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι και κόρης της Αμερικανίδας πολιτικού Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, στο Τσέσαπικ Μπέι της περιοχής Μέριλαντ, πέντε ημέρες μετά το δυστύχημα που είχε με το κανό μαζί με τον 8χρονο γιο της.

Η άτυχη 40χρονη και ο οκτάχρονος γιός της αγνοούνταν συγκεκριμένα από την περασμένη Πέμπτη, όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους.

Η σορός της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε μέσα στη θάλασσα  σε βάθος περίπου 7,5 μέτρων και 2,5 μίλια από το σπίτι. Το κανό είχε βρεθεί το ίδιο το βράδυ του δυστυχήματος, χωρίς ωστόσο ίχνος των επιβαινόντων στη γύρω περιοχή.

Τα τελευταία 24ωρα, τόσο η Μέιβ, όσο και ο μικρός Γκίντεον θεωρούνταν νεκροί καθώς δεν είχε γίνει δυνατός ο εντοπισμός τους παρά την χρήση εναέριων μέσων και τεχνολογίας υποβρύχιας απεικόνισης από την αστυνομία.

Οι αρμόδιες αρχές δήλωσαν ότι η αναζήτηση για τη σορό του 8χρονου αγοριού θα συνεχιστεί και σήμερα, Τρίτη.

Όπως δήλωσε ο σύζυγος της 40χρονης, Ντέιβιντ ΜακΚιν, η οικογένεια είχε επιλέξει να πάει στο άδειο εξοχικό σπίτι για να απομονωθεί εν μέσω της πανδημίας του κορωναϊού, σε ένα μέρος όπου τα παιδιά θα είχαν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Μητέρα και γιος έπαιζαν στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους βρέθηκε στη θάλασσα. Η Μέιβ και ο 8χρονος Γιδεών μπήκαν σε κανό προκειμένου να πιάσουν την μπάλα από το νερό και έκτοτε εξαφανίστηκαν.

Με πληροφορίες από skynews

Κρατάμε τις κλίνες εντατικής για ασθενείς με πιθανότητες ανάκαμψης, δηλώνει Έλληνας γιατρός στη Νέα Υόρκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: