Η… αλληλογραφία Μπαλατσινού και Κούλογλου για τη διαφήμιση του «Μένουμε Σπίτι»




Ένα δημοσίευμα του ιστότοπου tvxs.gr που αναφερόταν στην καταχώρηση της καμπάνιας Μένουμε Σπίτι στoν ιστότοπο jenny.gr έχει προκαλέσει… αλληλογραφία μεταξύ του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και της Τζένης Μπαλατσινού.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Το άρθρο χαρακτήριζε σκάνδαλο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επιχορηγήσει την επικοινωνία των μηνυμάτων και ανέφερε ότι «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».

Η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε μέσω του twitter σημειώνοντας:

«Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το http://www.jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη»

Παράλληλα, η ιδιοκτήτρια εταιρία του ιστότοπου, Koolworks αναφέρει σε δική της ανακοίνωση: «Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντίκτυπου του COVID-19. Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία».

Πάντως, μετά την ανάρτηση σε δήλωση προέβη και ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε: «Όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, μετά την εκλογή μου στην Ευρωβουλή δεν έχω καμία αρμοδιότητα στις συντακτικές επιλογές του Τvxs.gr, όπου παραμένω ως απλός αρθρογράφος».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: