Γιατροί και νοσηλευτές στην Κύπρο τραγούδησαν στους ασθενείς με κορωναϊό [video]

Οι ασθενείς βγήκαν στις βεράντες του δωματίου τους σε απόσταση ασφαλείας πέραν των 100 μέτρων και απόλαυσαν αυτό το μικρό αλλά ευχάριστο διάλειμμα τραγουδώντας όλοι μαζί. Photo via Facebook, @voulitv




Mια μοναδική εκδήλωση- έκπληξη στους ασθενείς με κορωνοϊό που φιλοξενούνται στο Eden Resort Wellness Rehabilitation Center, επεφύλαξαν οι υπεύθυνοι αλλά και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου.

Θέλοντας να τονώσουν το ηθικό των ασθενών που διαμένουν εκεί αλλά και να τους ενθαρρύνουν σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνούν μακρυά από τους οικείους τους, γιατροί και νοσηλευτές τραγούδησαν στήνοντας γιορτή στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου.

Η έναρξη έγινε από το Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Βούβακο, τον Δρ. Κυπρή και την Δρα. Αμαλία Χατζήγιαννη με το μήνυμα «όλοι μαζί με τους ήρωες της πρώτης γραμμής θα δώσουμε την μάχη και θα νικήσουμε.»

Οι ασθενείς βγήκαν στις βεράντες του δωματίου τους σε απόσταση ασφαλείας πέραν των 100 μέτρων και απόλαυσαν αυτό το μικρό αλλά ευχάριστο διάλειμμα τραγουδώντας όλοι μαζί.

Με πληροφορίες από Φιλελεύθερο

Περισσότεροι από 4.000 έλεγχοι της Αστυνομίας στην Κύπρο για παράνομες μετακινήσεις: 70 παραβάσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: