Για το 2021 αναβάλλονται τα εγκαίνια του νέου Μεγάλου Αρχαιολογικού Μουσείου Καΐρου, λόγω κορωναϊού

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής προεδρίας, ο Πρόεδρος Αλ Σίσι ζήτησε επίσης από τους αρμόδιους φορείς στα εργοτάξια των μεγάλων αυτών εθνικών έργων για τη χώρα, την τήρηση όλων των προληπτικών μέτρων για τη διατήρηση της ασφάλειας των εργαζομένων και την παροχή των αναγκαίων ιατρικών υπηρεσιών, όπου και αν χρειαστούν. ΚΥΠΕ




Για ένα χρόνο αναβάλλονται τα εγκαίνια του νέου Μεγάλου Αρχαιολογικού Μουσείου της Γκίζας του Καΐρου, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού.

Την απόφαση πήρε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό της χώρας Μουστάφα Μαντμπούλι και τους αρμόδιους Υπουργούς να προγραμματίσουν εκ νέου τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου καθώς και τη μεταφορά της νέας διοικητικής πρωτεύουσας, για το έτος 2021, από το 2020 που ήταν προγραμματισμένα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής προεδρίας, ο Πρόεδρος Αλ Σίσι ζήτησε επίσης από τους αρμόδιους φορείς στα εργοτάξια των μεγάλων αυτών εθνικών έργων για τη χώρα, την τήρηση όλων των προληπτικών μέτρων για τη διατήρηση της ασφάλειας των εργαζομένων και την παροχή των αναγκαίων ιατρικών υπηρεσιών, όπου και αν χρειαστούν.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Νίκος Κάτσικας
Αίγυπτος/ΚΑΙΡΟ

Μετατρέψτε τα σπίτια σας σε ναούς, προτρέπει ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Το μήνυμά του για το Πάσχα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: