Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον από τον κορωναϊό: Μεταφέρθηκε ήδη στην εντατική

Στην εντατική το νοσοκομείου St.Thomas’s, στο Λονδίνο, μεταφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον. EPA, ANDY RAIN




Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που έχει προσβληθεί από τον νέο κορωναϊό, μεταφέρθηκε στην εντατική, μετέδωσε το BBC.

Σύμφωνα με το Buzzfeed, που επικαλείται την Ντάουνινγκ Στριτ, η κατάσταση του Τζόνσον επιδεινώθηκε το απόγευμα και, κατόπιν συμβουλής της ιατρικής ομάδας που τον παρακολουθεί, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου.

Ο Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο αυτό χθες το απόγευμα. Ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει στα καθήκοντά του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ:
Ο βρετανός πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας για τα συμπτώματα του κορονοϊού, αλλά η διάθεσή του είναι καλή και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του.

“Κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για μερικά τεστ ρουτίνας καθώς εξακολουθώ να έχω συμπτώματα του κορονοϊού”, έγραψε ο Τζόνσον στο Twitter. “Η διάθεσή μου είναι καλη και παραμένω σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να κρατήσουμε όλους ασφαλείς”.

Από την Ντάουνινγκ Στριτ ανακοινώθηκε πως το ηθικό του πρωθυπουργού “είναι υψηλό” σήμερα, αφού πέρασε μια “ήσυχη νύκτα” στο νοσοκομείο, όπου “παραμένει για παρακολούθηση”.

“Ο πρωθυπουργός πέρασε μια ήσυχη νύκτα στο νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο και το ηθικό του είναι υψηλό. Παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού επαναλαμβάνοντας πως ο 55χρονος Τζόνσον παραμένει στα ηνία της κυβέρνησης.

Με πληροφορίες Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Εκλάπησαν 2 εκατομμύρια μάσκες στην Ισπανία: Συνελήφθη ένας επιχειρηματίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: