Επετειακό επεισόδιο για τα 75 χρόνια του “Thomas the Tank Engine”, με μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι

Ο Δούκας του Σάσσεξ, ο οποίος φωτογραφήθηκε το 1987, την πρώτη μέρα που πήγε στον παιδικό σταθμό, να κρατά τσάντα με τον «Τόμας το Τρενάκι» μιλά στην εισαγωγή επερχόμενου επετειακού επεισοδίου της παιδικής σειράς με τίτλο «Thomas & Friends: The Royal Engine». ΑΠΕ-ΜΠΕ




«Ο Τόμας το Τρενάκι (Thomas the Tank Engine) ήταν ένα εμψυχωτικό, οικείο πρόσωπο σε τόσες πολλές οικογένειες για πάνω από 75 χρόνια- διασκεδάζοντας εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας τα παιδιά για σημαντικά ζητήματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες».

Το ξεχωριστό μήνυμα βιντεοσκόπησε ο πρίγκιπας Χάρι για να τιμήσει τη συμπλήρωση 75 χρόνων του «Thomas the Tank Engine», της ανθρωπόμορφης ατμομηχανής που πρωταγωνίστησε στη σειρά βιβλίων «The Railway Series» του αιδεσιμότατου Ουίλμπερτ Όντρι και του γιου του Κρίστοφερ που άρχισε να εκδίδεται το 1945. Τα βιβλία ενέπνευσαν τη δημοφιλή παιδική σειρά «Thomas & Friends» , που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1984 στο ITV Network στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το πρώην μέλος των Beatles Ρίνγκο Σταρ ως αφηγητή.

Ο Δούκας του Σάσσεξ, ο οποίος φωτογραφήθηκε το 1987, την πρώτη μέρα που πήγε στον παιδικό σταθμό, να κρατά τσάντα με τον «Τόμας το Τρενάκι» μιλά στην εισαγωγή επερχόμενου επετειακού επεισοδίου της παιδικής σειράς με τίτλο «Thomas & Friends: The Royal Engine».

«Φυσικά έχω τρυφερές αναμνήσεις από τα χρόνια που μεγάλωνα με τη σειρά “Thomas & Friends” και ταξίδευα σε νέα μέρη με τις περιπέτειές του» αναφέρει.

  • «Είμαι πολύ υπερήφανος που μου ζητήθηκε να πάρω μέρος σε ένα ειδικό επεισόδιο, εύχομαι στο “Thomas & Friends” μία πολύ ευτυχισμένη επέτειο» τονίζει ο πρίγκιπας Χάρι.
  • Η εισαγωγή με τον πρίγκιπα Χάρι βιντεοσκοπήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Στο ειδικό επετειακό επεισόδιο της σειράς θα εμφανιστούν σε χαρακτήρες animation η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου και ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος σε παιδική ηλικία.

Ο Τόμας το Τρενάκι ταξιδεύει στο Λονδίνο για πρώτη φορά με εντολή να μεταφέρει τον ελεγκτή Σερ Τόφαμ Χατ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παραλάβει τιμητική διάκριση για τις εξαίρετες υπηρεσίες του στον οργανισμό σιδηροδρόμων.

Ο Τόμας συναντάται με τον Δούκα του Λάφμπορο (βασιλικό τρένο, στο δανείζει τη φωνή η Ρόζαμουντ Πάικ) και τους σημαντικούς επιβάτες του, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον νεαρό πρίγκιπα Κάρολο.

Το επετειακό επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Μαϊου στο Netflix.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Κ.Γ.

Ήρθαν τα… κορωνα-emojis: Προσαρμόστηκαν στις μέρες του ιού-Διαθέσιμα σε πλατφόρμες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: