Επανεκκίνηση για το ιταλικό πρωτάθλημα: Επιστρέφει στο Τορίνο ο Ρονάλντο

File Photo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. EPA, ALESSANDRO DI MARCO




Το απόγευμα της Κυριακής (26/04) ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιουζέπε Κόντε έδωσε το «πράσινο φως» στις ποδοσφαιρικές ομάδες να ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις από τις 4 Μαΐου και ομαδικές από τις 18/05.

Πλέον, το ιταλικό πρωτάθλημα μπαίνει σιγά-σιγά σε διαδικασία «επανεκκίνησης» κι αυτό οδηγεί και τους ξένους αστέρες της Serie A, πίσω στις… βάσεις τους.

Το ίδιο ισχύει και για το πιο λαμπερό αστέρι του ιταλικού πρωταθλήματος, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος -όπως ανέφεραν τα πορτογαλικά ΜΜΕ- αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες (πιθανότατα πριν την 4η Μαΐου) από τη γενέτειρά του Μαδέιρα, πίσω στο Τορίνο, προκειμένου να συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις, αυτή τη φορά στην πολυτελή οικεία του στα προάστια της ιταλικής πόλης.

Το αρχικό πλάνο του Ρονάλντο και της οικογένειάς του για επιστροφή στο Τορίνο εντός της αυριανής ημέρας (28/04) δεν ισχύει πλέον, παρά τις αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στον πορτογαλικό Τύπο.

Ο CR7 προτίμησε να μείνει λίγες μέρες ακόμα στην Πορτογαλία και να συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο της ομάδας της Μαδέιρα, περιμένοντας παράλληλα να ηρεμήσουν λίγο ακόμα τα πράγματα στην Ιταλία με την πανδημία του κορονοϊού.

Από εκεί και πέρα με το που επιστρέψει στο Τορίνο θα χρειαστεί να παραμείνει σε «καραντίνα» δύο εβδομάδων στο σπίτι του, προτού ενταχθεί ξανά στην καθημερινότητα της Γιουβέντους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Η Μπαρτσελόνα δεν θα πιέσει τους παίκτες της να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: