Επ΄αόριστον αναβάλλει η Σελίν Ντιόν την έναρξη της ευρωπαϊκής της περιοδείας

Η Σελίν Ντιόν . Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ




Η Σελίν Ντιόν αναβάλλει επ΄αόριστον “τους πρώτους μήνες της ευρωπαϊκής περιοδείας της”, από τις 21 Μαΐου έως τις 25 Ιουλίου.

Η αναβολή αυτή αφορά 28 συναυλίες σε 19 ευρωπαϊκές πόλεις της παγκόσμιας περιοδείας “Courage world tour”. Οι συνεργάτες της Καναδής σταρ εργάζονται για τον “επαναπρογραμματισμό” με σκοπό να ανακοινώσουν “όσο το δυνατόν περισσότερες ημερομηνίες, στο βαθμό που οι συνθήκες ασφαλείας επιτρέπουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε καθεμία από τις πόλεις”, σύμφωνα με την ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Η παγκόσμια περιοδεία — 52 συναυλίες τα εισιτήρια για τις οποίες είχαν εξαντληθεί — άρχισε τον Σεπτέμβριο στο Κεμπέκ, πριν διακοπεί τον Μάρτιο λόγω του κορονοϊού.

Στη Γαλλία, η Σελίν Ντιόν είχε εμφανίσεις σε έξι ημερομηνίες στο Παρίσι μεταξύ της 26ης Ιουνίου και της 4ης Ιουλίου. Είχε επίσης προγραμματίσει να εμφανιστεί στα μέσα Ιουλίου στο μουσικό συνεταιριστικό φεστιβάλ Vieilles Charrues στη Βρετάνη, στη δυτική Γαλλία, του οποίου η 29η διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης και μετατέθηκε για τις 15, 16, 17 και 18 Ιουλίου του 2021.

Η Σελίν Ντιόν, στην ανακοίνωση αυτή, αφιερώνει τις “σκέψεις” και τις “προσευχές” της σε “όλους όσοι έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και οι οποίοι υποφέρουν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της καταστροφικής πανδημίας”.

“Ξέρω ότι όλος ο κόσμος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, μη γνωρίζοντας πότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό. Στο τέλος, θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δοκιμασία… ας ελπίσουμε το συντομότερο δυνατόν”, πρόσθεσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού “Pour que tu m’aimes encore” εκφράζει στη συνέχεια τον “θαυμασμό της” για τους επαγγελματίες υγείας, τους πρώτους που παρεμβαίνουν και σε όλους τους θαρραλέους ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να μας φροντίσουν και να μας προμηθεύουν όσα χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Οι συνεργάτες της Ντιόν ενθαρρύνουν “το κοινό να κρατήσει τα εισιτήρια συναυλιών μέχρι την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών”.

Με πληροφορίες AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: