Ένταση στην Πάτρα: Συνέρρευσαν πιστοί σε Ιερό Ναό-Επέμβαση της Αστυνομίας, “έπεσαν” πρόστιμα

Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία. Photo via tempo24.news
Κινητοποίηση της Αστυνομίας το πρωϊ της Κυριακής στην Πάτρα, μετά από συγκέντρωση πιστών στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στο Ιερό Ναό μετά από πρόσκληση του ιερέα για να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο (πιθανότατα δεν πραγματοποιήθηκε λειτουργία)..

Αποτέλεσμα της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων ήταν να προκληθεί ένταση , δεδομένου ότι πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.

Τελικά η ένταση τερματίστηκε με τους αστυνομικούς να επιδίδουν σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους πρόστιμα, καθώς δεν είχαν βεβαίωση εξόδου, ενώ ο Ιερός Ναός έκλεισε αμέσως και οι πιστοί έφυγαν.

Με πληροφορίες από tempo24.news

Πλημμύρες και ζημιές από την κακοκαιρία σε Σκιάθο και Χαλκιδική: Διάσωση γυναικών στη Θεσσαλονίκη [videos]

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: